luni, 8 decembrie 2008

Rugaciune pentru bani



Americanii par a fi aproape de a gasi in sfarsit drumul cel drept spre iesirea din criza. Modelul este fara indoiala cea mai dinamica economie din Uniunea Europeana, cea romaneasca, ce a reusit sa ii lase pe chinezi cu ochii in soare printr-o crestere economica exploziva bazata in principal pe o recolta record. Se pare ca agenturilii straine care vor sa ne fure banii au reusit in cele din urma sa descopere secretul strategic ce a stat la baza reusitei romanesti: rugaciunile pentru venirea ploii, rostite de soboare de preoti insotiti de icoane facatoare de minuni, largi mase de votanti PSD si traditionalul securist/comunist convertit la capitalismul crestin-ortodox, a carui cucernicie este evidentiata prin marimea crucilor pe care si le face, numarul de pupaturi cu babele si pomenile in bani si faina cu care milosteste credinciosii extaziati:

http://www.reuters.com/article/domesticNews/idUSTRE4B700K20081208

DETROIT (Reuters) - With sport-utility vehicles at the altar and auto workers in the pews, one of Detroit's largest churches on Sunday offered up prayers for Congress to bail out the struggling auto industry.

Local car dealerships donated three hybrid SUVs to be displayed during the service, one from each of the Big Three. A Ford Escape, Chevy Tahoe from GM and a Chrysler Aspen were parked just in front of the choir and behind the pulpit.

Ce n-au inteles spionii este ca Dumnezeu trimite apa chioara din ceruri la credinciosi, dar nu si bani care sa cada peste SUV-uri, ca banul e ochiul dracului!

RTFB! (Read The Fucking Bible)

Niciun comentariu: