miercuri, 5 august 2009

Bebeul, ultima si cea mai tare fitza romaneasca

Acest post ar fi trebuit sa il scriu mai demult, dar acum mi-a adus aminte un prieten de istorie.

In urma cu cateva saptamani am ajuns pentru o ora la Trattoria din Herastrau, un loc unde se intalnesc toti trendsetterii mahalalei romanesti. Ce-am vazut acolo:

a. Bebeul pus pe masa, langa cocktail, in timp ce comeseanul din partea cealalta face poze;

b. Bebeul pus intr-un echilibru fragil pe marginea pavilionului, in care se afla, printre altii, celebrul noname Falemi;

c. Pitzi mare si cu pitzi mica, imbracate IDENTIC, in rochitze albe transparente si scurte pana la funduletz, fac ture de terasa pentru ca pitzi mica se plictiseste sau n-are aer, dar mai ales pentru a saluta si a primi omagiile colegilor de taiat frunza la caini;

d. Intrarea in buda era blocata de 5 bebei care se bateau cu apa. Din fericire nu intrasera si la barbati. In timp ce faceam treaba pentru care exista buda am auzit o menajera dojenindu-i duioasa pe bebei. La iesire a trebuit sa imi fac loc printre ei, plus doua mamici sexoase cu bebeii din dotare care tocmai intrau.

In principiu cam 40% din populatia terasei era sub 5 ani.

7 comentarii:

Andreea_Korg spunea...

...Pedofilule!

pilotessa spunea...

Sa inteleg ca vrei ca populatia acestei tari sa fie exclusiv formata din moshi plictisiti si "mame sexoase" neinsotite de bebeii aferenti?!

Ionut spunea...

Daca inlocuiesti "mame" cu "gagici", intr-adevar ajungi la o imagine paradisiaca. Nu doar eu mi-as dori asa ceva, ci probabil toti barbatii care nu sunt, sau cred ei ca nu sunt niste moshi plictisiti. :P

Liviu spunea...

Bine mă, şi?
Şti, şi ăştia cu copii mici mai simţim nevoia să ieşim la terase, iar uneori nu avem cu cine-i lăsa, chiar dacă, ce-i drept, e destul de chinuitor.

Ionut spunea...

Lasa ca ai inteles tu ideea. Una e ii iei pentru ca n-ai cu cine sa il lasi, alta e sa te afisezi cu ei la fel cum ai face cu ultimul model de papornitza.

A, si apropo, am uitat sa il pomenesc pe taticul ce isi montase suport de Cola la carucior! :D

Liviu spunea...

Suportul de cola mi se pare o idee bună. Mie chiar mi-a lipsit un astfel de dispozitiv. Şi sunt cât se poate de sincer.

Mirandolina spunea...

Mie nu-mi plac copiii la restaurant, si nici in locurile publice. Sau imi plac doar in masura in care nu perturba lucrurile.