luni, 2 martie 2009

Adevaratul program anticriza



"O delegatie din care fac parte viceguvernatorul BNR Cristian Popa si secretarul de stat din Ministerul Finantelor, Bogdan Dragoi, se afla la Washington pentru a negocia cu Fondul Monetar International (FMI) un imprumut acordat Romaniei"


Pe de alta parte, sunt nevoit sa constat cu tristete ca inca una din previziunile mele pesimiste s-a dovedit a fi... prea optimista: eu estimasem Aprilie drept cea mai apropiata data a unui imprumut de la FMI.

Sa nu uitam de Basescu: "Ultimul lucru pe care il va face Romania va fi sa se imprumute la FMI"
Traian Basescu, 16 ianuarie

Deja avem un track record ce poate fi folositor ptr viitor: cand Basescu spune ceva, putem sa consideram drept sigur faptul ca in aprox 2 luni si jumatate se va intampla exact invers.

PS: speculez ca graba aceasta este rezultatul meetingului EU de ieri. Romanasii nostri s-au dus cu palma intinsa, nemtoaica le-a zis pas, intai duceti-va la FMI, sa va dea aia temele, si eventual dupa ce ne confirma ei ca ati fost copii cuminti si ati facut ce trebuia, daca e nevoie va mai dam si noi. Caraghiosii astia intretinuti din impozitele platite de noi toti isi imaginau ca o sa le dea nemtii bani ca sa faca ei biserici si simpozioane la care sa danseze sarba Elena Udrea...

Niciun comentariu: